Speeltuin Tuindorp zoekt vrijwilligers

Het team van speeltuin Tuindorp heeft hoge ambities en is dringend op zoek naar versterking.

Ons huidige team bestaat uit 8 vrijwilligers. Wij zijn vol ambitie, maar komen hiervoor menskracht tekort. Hoewel het Creatief voor jong en oud inmiddels zelfstandig functioneert, zoeken we nog vrijwilligers voor de belangrijke taak van coördinatie en ondersteuning.

We willen als speeltuin graag verbindingen leggen tussen bewoners(groepen) onderling of vanuit de bewoners en kinderen. Om als speeltuin goed te kunnen functioneren is het wenselijk om een breed netwerk te hebben. Hiervoor is het noodzakelijk om regelmatig contact te hebben in en met de wijk,  bewoners en instellingen.

Wij zijn op zoek naar mensen die zich betrokken voelen bij de wijk en de speeltuin. Ben je gastvrij, vind je het leuk om met kinderen/ouderen te werken, kun je wijkgericht denken, heb je leuke ideeën voor de speeltuin, kun je goed samenwerken en mensen motiveren en stimuleren? Je gaat deel uitmaken van een enthousiast en hardwerkend team met hart voor de speeltuin.

Heb je belangstelling? Wil je eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met de secretaris sp.tuindorp@gmail.com. Ook kun je contact opnemen met het bestuur van de speeltuin om een afspraak te maken: tel. 053-4762523. Je wordt dan uitgenodigd voor een eerste kennismaking. Je vertelt iets over je motivatie en wat je te bieden hebt voor de speeltuin. Het bestuur informeert je over de werkwijze en verwachtingen.

Kom gerust langs. Elke maandag is er vrije inloop van 10:00 tot 12:00 uur. De koffie en thee staan voor je klaar!

Het team van Speeltuin Tuindorp – Wesselerbrink,
Vlierstraat 65
Mail: sp.tuindorp@gmail.com
Tel: 053-4762523