Gezocht: Wesselerbrinker op bakfiets naar China

Een stadsgenoot ontmoette op de fiets in Duitsland iemand uit Wesselerbrink die op weg was naar China. Hij zoekt via deze weg contact. Wie kent hem?

Laat ik mij even aan je voorstellen. Mijn naam is Gerard Vaanhold, ik woon aan de Hengelosestraat en maak vanuit Enschede jaarlijks lange fietstochten door heel Europa. Twee jaar geleden ontmoetten wij op de terugweg vanuit Spanje iemand die op een zelfgebouwde elektrische bakfiets op weg was naar China. Dat was op camping Kamp-Lintfort in Duitsland. Hij woonde op de Wesselerbrink evenals zijn dochter. We hebben een buitengewoon geanimeerd gesprek met de man gehad, maar zijn hem helaas uit het oog verloren. Nu willen we graag een oproep in het wijkblaadje plaatsen om met hem of met zijn dochter in contact te treden.

De fiets woog ca. 45 tot 50 kg. Hij had een bungalowtent bij zich, waar je een vrachtwagen in kon parkeren en een luchtbed dat erg veel leek op en springkussen. Dit was zijn eerste grote tocht!! Het deed ons een beetje denken aan het programma Paradijsvogels van de NCRV enkele jaren geleden. Mochten we weer met hem in contact kunnen komen, dan mondt dat misschien ook uit in een leuk artikel in het wijkblad.

Mijn broer Jos en ik zouden jullie zeer erkentelijk zijn, wanneer deze oproep geplaatst wordt. Rest mij jullie allen een goede jaarwisseling te wensen en gezondheid en plezier in 2019.

Met vriendelijke groet,
Gerard Vaanhold

Reacties zijn welkom op redactie@wesselerbrink.com.
De redactie stuurt ze door naar Gerard.

2 gedachtes over “Gezocht: Wesselerbrinker op bakfiets naar China

  1. Heb het stuk doorgestuurd naar mijn vader ? hij zal contact opnemen ? Groetjes Joyce. Zijn dochter.

    1. Beste Joyce, je vader Han heeft via ons, de redactie, een bericht gestuurd naar Gerard Vaanhold. Mooi dat het gelukt is!

Reacties zijn gesloten.