Wie, wat, waar: de Wijkwijzer

Zoek je een activiteit of ondersteuning in de buurt? Wil je bijvoorbeeld andere mensen ontmoeten of heb je hulp nodig? Wijkwijzer Enschede wijst je de weg!

Door Jolande van den Bergh,
netwerkcoach bij SVEN

Iedere woensdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur bent u welkom in de Wijkwijzer wijkcentrum de Magneet.

Heeft u een vraag of zoekt u een activiteit of ondersteuning in uw wijk? Bijvoorbeeld omdat u graag andere mensen wilt ontmoeten? Omdat u hulp nodig heeft bij het boodschappen doen of het bijhouden van uw administratie? Of heeft u een idee voor uw wijk of over hoe u zelf een steentje kan bijdragen? In Enschede zijn veel activiteiten en voorzieningen die u daarbij kunnen helpen.

In de Magneet staan enthousiaste vrijwilligers voor u klaar om u te helpen met vragen of problemen waar u niet uitkomt. Het wijkteam maakt ook onderdeel uit van de Wijkwijzer. De Wijkcoach en de WMO consulente zijn er van 9.00 tot 10.00 uur. Voor vragen over onder andere thuiszorg is de wijkverpleegkundige is iedere woensdagochtend aanwezig van 10.00 tot 11.00. Het budget adviesteam is van 10.30 tot 12.00  aanwezig om u te helpen met vragen op financieel gebied.

Wat uw vraag ook is, Wijkwijzer helpt u bij het vinden van een passend antwoord. Op woensdagochtend van 9.00 tot 12.00 is de Wijkwijzer geopend in wijkcentrum de Magneet.

U kunt Wijkwijzer ook digitaal vinden via www.wijkteamenschede.nl/wijkwijzer. Telefonisch zijn de Wijkwijzer en Wijkteams Enschede te bereiken onder nummer 053-481 7900.