De Posten zoekt maaltijdbezorgers

De Posten bezorgt dagelijks zo’n 35 warme of koelverse maaltijden bij mensen thuis. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen is de Posten op zoek naar nieuwe maaltijdbezorgers, die het team op vrijwillige basis willen komen versterken.

Bericht van De Posten
(foto is helaas niet van De Posten zelf)

Raymond Hassink, adviseur horeca en hospitality in de Posten, vertelt enthousiast: Bij de Posten staat eten en drinken hoog in het vaandel. Immers: goed en voldoende eten en drinken is belangrijk voor de conditie, weerstand, autonomie en het welzijn van mensen. Daarom serveren wij in ons restaurant De Brink dagelijks vers bereide producten. Dat zorgt niet alleen voor vertrouwde etensluchtjes, maar vooral voor een intensere smaakbeleving. Veel van onze bewoners genieten daar echt van. Ook wijkbewoners kunnen hier gebruik van maken. Door aan te schuiven in De Brink óf door een maaltijd aan huis te laten bezorgen.

De maaltijden worden tussen 11:30 en 13:00 uur bezorgd in de wijk rondom de Posten. Raymond: “Onze chauffeurs en bijrijders genieten van het contact met de klanten. Soms fungeren zij als de oren en ogen van de Posten. Zij hebben immers zicht op de klanten in hun thuissituatie. Maar ook de onderlinge contacten zijn goed. Werkplezier staat echt voorop.”

De Posten is dringend op zoek naar enthousiaste chauffeurs en bijrijders, voor één of meerdere dagen per week. Het is belangrijk dat zij klantvriendelijk zijn. Beschikking over een rijbewijs en/of auto is niet noodzakelijk.

Aanmelden of meer informatie

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Marcel Meekes of Raymond Hassink, via telefoonnummer 053 – 4753 753.