Ondanks de regen toch een geslaagde kwartfinale Cruyff Court

Op woensdag 8 mei vond in stadsdeel Zuid de landelijke kwartfinale van het Cruyff Court 6 vs 6 plaats. Door de regen werd uitgeweken naar de sportzaal Helmerhoek.

De grote winnaars van het toernooi waren bij de jongens het team uit Hoogeveen en bij de meisjes het team uit Hengelo. Zij hebben zich gekwalificeerd voor de landelijke halve finale in Zwolle. Daarnaast ontvingen de jongens uit Almelo en de meisjes uit Hoogeveen de Respect Award. Deze prijs geeft ook recht op kwalificatie voor dezelfde halve finale in Zwolle.

Over Sportaal

De kwartfinale werd georganiseerd door de buurtsportcoaches Jeroen Geerink en Charbel Botros van Sportaal. Sportaal stimuleert mensen om samen te sporten en te bewegen. Dat doen ze door sportactiviteiten te organiseren, voor veilige en schone sportaccommodaties te zorgen en sporten voor iedereen bereikbaar te maken. Sportaal, spelverdeler in sport.