Vragen & antwoorden Broekheurnerborch

Een brief van de gemeente over de huisvesting van RIBW-cliënten in het Livio-gebouw aan de Rechterveldbrink. Met de vragen en antwoorden die tijdens de inloopbijeenkomst van 3 juni zijn gesteld.

Zarina Dihal-Chedi,
Wijkregisseur Stadsdeelmanagement Zuid

Beste wijkbewoner,

Graag informeren wij u over de voortgang en de contactmomenten met de bewoners inzake de huisvesting van het RIBW in Broekheurnerborch aan de Rechterveldbrink 1. Inmiddels hebben de onderstaande twee ontwikkelingen plaatsgevonden.

Inloopbijeenkomst 3 juni jl.

De inloopbijeenkomst is door ongeveer 70 bewoners bezocht. Tijdens de inloop zijn een aantal vragen gesteld door bewoners. De vragen inclusief de antwoorden delen wij ook graag met u – zie bijlage

Bewonersbijeenkomst

Het was de bedoeling om op zeer korte termijn samen met een vertegenwoordiging van bewoners uit het Bijvank / Mariendaal / Eikendaal een bewonersbijeenkomst voor te bereiden. Zij hebben echter aangegeven de voorbereiding van de bewonersavond uit te willen stellen.

Wanneer zij willen starten met de voorbereiding van de bewonersbijeenkomst, nemen zij contact op met Stadsdeelmanagement.

Inloopspreekuur RIBW

Mensen kunnen telefonisch al enige tijd terecht bij het RIBW voor vragen of het maken van een afspraak als zij een persoonlijk gesprek wensen. Hierbij komt ook nog de mogelijkheid voor bewoners om gebruik te maken van het inloopspreekuur. Deze start vanaf maandag 24 juni 2019 van 13u-15u in Broekheurnerborch aan de Rechterveldbrink 1. Mensen kunnen zich melden bij de balie. Het RIBW is telefonisch te bereiken via 088-8250023.

Naschrift: in het artikel stond eerst dat het inloopspreekuur van 13u-17u is; dat is later gecorrigeerd in 13u-15u.

Warning: Undefined variable $string in /customers/b/9/a/wesselerbrink.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/gazette-child/functions.php on line 103