Voortgang verbouwing van De Magneet

Zoals al eerder gemeld is er een ingrijpende verbouwing bij de "Magneet" gaande .

Overal zijn de plafonds verwijderd, dit is om de installatie aan te passen . Ook de klimaatregeling zal worden veranderd.

  Dit is het vorige “Magneetje”

  Dit is de vorige ruimte van “de Brink”, de gang en de garderobe is verdwenen, achterin komt het biljart. Waar het hout zit is straks open .

 

 

 

 

  Ook in de grote zaal staan de steigers en trappen .

 

 

 

 

 

 

    Buiten de containers van Strukton en installateurs .

 

 

Ook bij het Smiley wordt gewerkt, binnen zijn vrijwilligers aan het schilderen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.