Brinkpraat september 2019

Remember september – in deze krant o.a. grootse heropening Winkelcentrum Zuid, Agnes van Baal, Ontmoetingspark Enschede Zuid, en de Posten zoekt maaltijdbezorgers en bijrijders.

Heb je interessant nieuws, opinie of andere informatie? Stuur het naar redactie@wesselerbrink.com. We publiceren het dan op de digitale media (deze website, Facebook, en de infoschermen in het winkelcentrum) en geven het door aan de uitgever van de Brinkpraat. Alleen voor de Brinkpraat? Stuur het dan rechtstreeks naar contact@brinkpraat.nl. De sluitingsdatum voor de volgende Brinkpraat is 4 september.

Lees de krant on-line

De krant niet ontvangen? Zit het niet gevouwen in weekblad Hart van Enschede? Stuur dan s.v.p. een mail naar de uitgever, op contact@brinkpraat.nl. Blijft het probleem bestaan, laat het dan de redactie van Wesselerbrink weten!

Een gedachte over “Brinkpraat september 2019

Reacties zijn gesloten.