sport en gezondheidsmarkt

De jaarlijkse Sport & Gezondheidsmarkt wederom plaats in het winkelcentrum Enschede Zuid in de wijk Wesselerbrink.

 

Sport & Gezondheidsmarkt 2019

Op zaterdag 21 september 2019 van 12.00 tot 16.00 uur vindt de jaarlijkse Sport & Gezondheidsmarkt wederom plaats in het winkelcentrum Enschede Zuid in de wijk Wesselerbrink.

Deze markt staat volledig in het teken van bewegen en positieve gezondheid. Voldoende bewegen en een gezonde leefstijl zijn belangrijk voor lichaam, geest en sociale ontwikkeling. Organisaties en verenigingen krijgen de kans zich op een laagdrempelige manier te promoten door een kraampje te bezetten of een demo te verzorgen op het podium.

Voorafgaand aan de Sport & Gezondheidsmarkt zal er een like en win actie zijn op de Facebook pagina van Winkelcentrum Zuid. Hier zijn mooie prijzen te winnen zoals kaartjes voor de Military, entree voor Aquadrome en een uur springen in Krazy Kangaroo. Voor meer informatie omtrent de Sport & Gezondheidsmarkt kan contact worden opgenomen met Gea van der Sleen, sportinfomarkt2013@gmail.com.tel. 06-24944198

Wij stimuleren mensen om samen te sporten en te zwemmen. Dat doen we door sportactiviteiten te organiseren, voor veilige en schone sportaccommodaties te zorgen en sporten voor iedereen bereikbaar te maken. Wij zijn Sportaal, spelverdeler in sport. Kijk voor meer informatie op www.sportaal.nl.