voorstelling VAK OUD Wilminktheater

gratis kaarten voor de voorstelling VAK OUD in het Wilminktheater

Vak Oud is de naam van de kantine langs het trainingsveld bij FC Twente, waar bejaarde fans elkaar treffen als de selectie oefent. ,,Mannen die al jaren niet meer in het stadion komen, mopperen over trainers en spelers, maar wel alles weten over de club en overal een mening over hebben”, zegt Laurens ten Den.

Voor de pauze staat Vak Oud in het teken van de lotgevallen van de bejaarde FC Twente-supporters. Na de pauze is er muziek, zang en woordkunst met optredens van verschillende senior-artiesten.

Gratis kaarten VAK OUD voor ouderen in Enschede Zuid, beschikbaar gesteld door Woningcorporatie Domijn en Zorgcentrum De Posten.
Ken je een oudere die nooit meer naar het theater gaat, mogelijk eenzaam is, hulp nodig heeft om aan een uitje deel te nemen of echt een extraatje verdient heeft? geef je dan samen op voor vrijdagavond 20 of zaterdag 21 september.

Kunt u mij/ons helpen deze kaarten bij de “juiste personen” te bezorgen? Zie voor meer informatie de link via Facebook: Zie link:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2262558167407785&id=100009608702528

Het betreft zowel een oproep voor vrijwilligers die mee willen rijden als voor aanmelden van mensen die dit uitje echt verdiend cq nodig hebben.

Met vriendelijke groet,

Sandra Stockentree ( projectcoördinator bewegen, onderdeel van team welzijn )