Column open wc

Het is feest in het winkelcentrum. De HERopening wordt op elk vrij plekje  gevierd met ballonnen, koek, sminck, enz enz. Het welkoms comité op het  stukje bij Landewé stond de hele week al met smart(mobiel) te wachten, maar eindelijk is het zo ver.
Dus even een rondje met Lieveke en Grotebroer, het  duurt wat langer dan gepland, maar wat maakt het uit het is immers  herfstvakantie,…EN,… deze dame van middelbare leeftijd is vandaag weer een jaartje ouder geworden. Dubbeldedubbel feest zullen we maar zeggen.  Goede reden om een smurf en een spikkel te halen bij Jan Jeuring, wat tevens een goede reden geeft om even te gaan zitten op het terrasje en met  zijn allen te genieten van het feestgedruis. Och je kunt niet alles hebben, de meneer van het gratis winkelen bij de Jumbo vond de klant na ons aantrekkelijker (ws vanwege het feit dat ze minder boodschappen had dan  wij) en net buiten de Jumbo gleed ik bijna uit op een stuk ontbijtkoek, maar voor de rest hebben we het tot nu toe overleefd.

Toch hou ik gemengde gevoelens over de nieuwe ‘look’. Nog veel lege plekken, maar wel een openbaar toilet binnen. Veel plekken voor het stallen van je fiets, maar niet bij de Bigbazar. Veel plusjes maar toch ook nog wel wat minnetjes. We gaan het zien mensen, men zegt dat het in de loop der jaren alleen maar mooier kan worden en dat kan ik niet zeggen met weer een  jaartje erbij.
Nanna