nieuwsbrief verbouwing Magneet

De verbouwing van de Magneet is in volle gang en gaat richting de afronding. Er wordt met man en macht gewerkt om de werkzaamheden af te ronden.

Een aantal ruimtes kunnen vanaf 1 oktober weer in gebruik genomen worden. Dit geldt helaas nog niet voor alle ruimtes. Op de tekening hieronder staat aangegeven wanneer de ruimtes gereed zijn volgens planning. De grootste klus die nog moet gebeuren is het schilderwerk.

Wijkcentrum de Magneet – tekening bij nieuwsbrief

De ruimtes van de wijkraad, wijkkrant, Alifa en de Brink kunnen vanaf dinsdag 1 oktober weer in gebruik genomen worden. Ook de grote zaal is vanaf 1 oktober weer volledig beschikbaar, alleen zijn hier helaas nog geen werkzaamheden uitgevoerd. De verlichting, werkzaamheden aan de installaties en het schilderwerk zullen op een later tijdstip alsnog uitgevoerd worden. We proberen de overlast hierbij zoveel mogelijk te beperken.