Winkelcentrum Enschede-zuid heropening

VEILIG EN GASTVRIJ WINKELEN IN ENSCHEDE ZUID Een winkelcentrum is een plek waar mensen komen om op een ontspannen manier tijd door te brengen en aankopen te doen. Of, zoals in WC Zuid steeds vaker gebeurt, een hapje te eten. Het gevoel van vei-ligheid moet op zo’n plek vanzelfsprekend zijn en gastvrijheid moet op alle punten gefaciliteerd worden. Voor winkelcentrum Enschede Zuid staat dit hoog in het vaandel. Wat de veiligheid betreft, is onlangs een vierde KVO-ster behaald. Dit is uniek, er zijn in Overijssel slechts 4 winkelgebieden die meer sterren Keurmerk Veilig Ondernemen hebben.

“Zo’n vierde KVO-ster is het resultaat van samenwerking van alle betrokkenen”.

 

Het 4-ster label voor de veiligheid

Winkelcentrum Enschede Zuid heeft hard aan het verkrijgen van het 4-star label gewerkt. KVO-werkgroep voorzitter Frank Roeloffzen: “Het keurmerk staat voor een optimale samenwerking tussen winkeliers, politie, brandweer, gemeente, beveiliging, handhaving en centrummanagement. Er word constant gewerkt om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken. Alles draait hierbij om onze klanten.”

 

De beveiliging moet proactief zijn en zichtbaar aanwezig om de veiligheid van bezoekers, winkeliers en leveranciers te garanderen.

 

Henk-Jan van der Holst, beveiliger: “Een beveiliger doet meer dan alleen het voorkomen van gevaarlijke situaties of diefstal. We stappen ook actief op mensen af als deze ergens naar op zoek zijn. Zo dragen we bij aan de dienstverlening van ons centrum en – niet te vergeten – een goede winkelbeleving”.

 

Alert-app: moderne, snelle communicatie

De beveiligers lopen hun rondes en signaleren verdachte personen en activiteiten. Winkeliers worden ondersteund waar nodig, zo kan de beveiliging na een diefstal de gehele aangifte van een winkeliers verzorgen. “Als een ondernemer iets verdachts ziet, maakt hij we via onze Alert-app een melding. Dan springen wij onmiddellijk is. Ook verloren voorwerpen kunnen we zodoende snel bij de eigenaar terug bezorgen”.

 

Als er kleine mankementen of storingen zijn, pakt de beveiliging deze ook op. “Ons werk verandert, en sluit daardoor steeds beter aan bij de wens een prettig winkelklimaat te creëren. Klanttevredenheid is een zaak van iedereen”.

 

Tijdens de grote her-opening zal officieel de 4e KVO ster worden uitgereikt.

 

“Met onze heropening willen we onze klanten in het zonnetje zetten”.

 

Winkelcentrum Zuid beste winkelcentrum van Enschede

Recent werd WC Zuid in een gemeentelijk onderzoek gekozen tot beste winkelcentrum van Enschede. Johan Haringsma , lid van het bestuur van de vereniging van eigenaren:  “Daar zijn we heel trots op. Het geeft aan dat we prima inspelen op de behoeften van de bewoners in onze stad. Maar dat betekent niet dat we tevreden achterover kunnen leunen. We zetten ons met volle kracht in voor een nóg hoger gevoel van gastvrijheid, waarbij de heropening in de herfstvakantie de kers op de taart is”.

 

Een gedachte over “Winkelcentrum Enschede-zuid heropening

Reacties zijn gesloten.