column Sint

Gisteren bracht de prachtige intocht van de Sint weer een onvoorstelbaar harmonieuze sfeer in onze, soms wat roerige zwart/witte wijk. De pieten stalen zoals elk jaar weer de show, maar ook de Sint was een topper. De route toch een beetje dunbevolkt met publiek maar dat gaf de perfecte gelegenheid voor wat meer persoonlijk contact. Kortom: het was genieten voor zowel groot als klein. Op zo’n moment verdwijnt de zwart/wit discussie want het bruin heeft de overhand. Zo zou het gewoon het hele jaar moeten zijn, samen! Gewoon zwart, gewoon wit, samen bruin, want bruin is buitengewoon ontzettend lekker. Geen discussie over mogelijk, gewoon zo laten, bij deze dus even zwart op wit.

En zeg nu zelf wat zou Black Friday zijn zonder zwart? Een gewone doordeweekse dag,…toch? Nou dan!!!

Nanna