Even voorstellen

Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Ik ben Patricia Lems, 48 jaar jong en woonachtig in Glanerbrug.

 

Hoewel ik als moeder van drie kinderen best druk ben kon ik het niet laten om mij in 2013 aan te melden als vrijwilliger bij het Leger des Heils. En wat een zegen was dit voor mij.

Als vrijwillige receptioniste/ telefoniste mocht ik bij Huis en Haard Leliestraat  te Enschede beginnen.

In 2016 kreeg ik aldaar een participatiebaan aangeboden, dit greep ik met beide handen aan.

 

Mijn taken als receptioniste/ telefoniste werden steeds verder uitgebreid. Zo ontstond o.a. de wijkactiviteit “Samen eten in de Laares” ,iedere laatste donderdag van de maand mogen wijkbewoners zich bij mij aanmelden en voor een klein bedrag mee eten in de woonkamer van Huis en Haard Leliestraat. Doordat ik vanuit mijn functie steeds meer betrokken raakte bij de wijk en haar activiteiten, werd ik het aanspreekpunt voor wijkbewoners. Ze weten mij te vinden bij leuke dingen, maar ook wanneer er minder leuke dingen spelen betreffende de doelgroep. De “Bruggenbouwer”. Het verbinden van mensen is wat ik doe; door een luisterend oor te bieden, door uitleg te geven en aan te sluiten bij wijkactiviteiten met deelnemers,  personeel en vrijwilligers probeer ik die bruggen te slaan. In de hoop op wederzijds begrip en respect.

U zult wel denken… leuk… maar dit is Enschede Zuid. Sinds januari 2019 heb ik een vast contract bij Het Leger des Heils. En sinds september ben ik ook werkzaam bij Huis en Haard Het Bijvank als coördinator wijkactiviteiten. Ook in uw wijk wil ik graag die “Bruggenbouwer” zijn.

Wat kan ik voor u doen? Het luisterend oor zijn? Onrust weg kunnen nemen?

Begrip tonen?  JA! Dat zou ik voor u kunnen betekenen.

Weet mij te vinden bij klachten maar ook voor de leuke dingen! Op een laagdrempelige wijze, kom binnen voor een kop koffie, wil ik uw verhaal/ klacht aanhoren. Bellen mag ook! Mailen kan ook!

Samen te werk gaan, als wijkbewoners en als goede buren in deze mooie wijk Wesselerbrink.

Together we are one!

Groetjes,

Patricia Lems

Coördinator wijkactiviteiten Leger des Heils

patricia.lems@legerdesheils.nl

Tel.nr.: 06-31000612