Vreemd eindstuk Bentelobrink

Misschien heeft u zich wel eens afgevraagd, hoe kan dit eind van een hobbykamerblok er zo anders uit zien.

Hier de verklaring.

Het was in 1992 toen er een enorme explosie plaats vond.

Het was op de Bentelobrink waar toen de familie ‘van Raay’ woonde. Ik weet het nog goed, een enorme knal en wij dachten dat zal wel vuurwerk zijn. Maar even later hoorden wij sirenes, keek ik uit het kamerraam en zag dat er coniferen in de brand stonden. Nou dat was dus niet zo, de hele pui was er uit geblazen door de explosie. De zoon Marco,  liep op het dak met weinig kleren aan, want hij zou onder de douche gaan. Er was paniek alom.  Er werd gedacht aan een lekkende gasfles  omdat van Raay met oliebollen doet maar het bleek niet zo te zijn.  Ik heb Marco onlangs gesproken en hij vertelde dat er in de keuken al een gaslucht hing , waarschijnlijk door een gaslek bij de geiser.