Brinkpraat maart 2020

Het zijn bijzondere tijden en de gebeurtenissen volgen elkaar dagelijks op. Ondoenlijk voor een maandkrant. Dit is de gecorrigeerde versie, de oorspronkelijke versie is vorige week woensdag naar de drukker gegaan, toen de situatie nog heel anders was. Vrijdag waren de gedrukte kranten klaar en was het niet meer terug te draaien. Ze zullen wel worden verspreid. Iedereen weet eigenlijk wel dat alles is afgelast de komende tijd en verder staan er veel mooie verhalen in. Maar na alle ontwikkelingen hebben we toch de maart-versie zoveel mogelijk aangepast aan de actualiteit.

Heb je interessant nieuws, opinie of andere informatie? Stuur het naar redactie@wesselerbrink.com. We publiceren het dan op de digitale media (deze website, Facebook, en de infoschermen in het winkelcentrum) en geven het door aan de uitgever van de Brinkpraat. Alleen voor de Brinkpraat? Stuur het dan rechtstreeks naar contact@brinkpraat.nl. De sluitingsdatum voor de volgende Brinkpraat is 5 februari 2020.

Lees de krant online

Warning: Undefined variable $string in /customers/b/9/a/wesselerbrink.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/gazette-child/functions.php on line 103