Coronavirus mededelingen

Sportaal sluit alle binnensportaccommodaties In verband met de verscherpte richtlijnen vanuit de overheid heeft Sportaal besloten om alle zwem- en binnensportlocaties vanaf vrijdag 13 maart 12.00 tot en met 31 maart te sluiten. Bewegingsonderwijs voor scholen blijven we faciliteren in lijn van de rijksoverheid. Voor de buitensportaccommodaties van Sportaal volgen wij de richtlijnen van de sportbonden. Dit beleid is opgesteld naar aanleiding van de informatie die zorgminister Bruins en RIVM directeur Jaap van Dissel vanmiddag (12 maart) om 15.00 uur naar buiten hebben gebracht.

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie: voor vragen of nadere informatie kun je contact opnemen met Jeanette Brouwer via info@sportaal.nl of op 053 – 488 88 900.

Over Sportaal

Wij stimuleren mensen om samen te sporten en te zwemmen. Dat doen we door sportactiviteiten te organiseren, voor veilige en schone sportaccommodaties te zorgen en sporten voor iedereen bereikbaar te maken. Wij zijn Sportaal, spelverdeler in sport. Kijk voor meer informatie op www.sportaal.nl.