Muzikaal vermaak Broekheurneborg

Gert Ekkelboom vermaakte vanmiddag de ouderen in de Broekheurneborg. Hij gaat bejaardenhuizen af om de mensen toch een beetje te vermaken in deze moeilijke tijden , vooral deze mensen missen hun sociale contacten daar de meesten alleen zijn.

Ook hij is een kleine ondernemer die last heeft van de coronacrisis.
Gert is een telg uit de muzikale familie Ekkelboom, zijn vader en oom speelden vroeger in de band ‘Sang und Klang’ ,juist bij deze generatie zeer bekend. Je kunt zeggen dat hij nu voor de fanclub van zijn vader speelt. Het werd erg gewaardeerd.

 

2 gedachtes over “Muzikaal vermaak Broekheurneborg

  1. Gewoon te gek,hij is een hele goede artiest word tijd dat hij ook eens genoemd op radio nl.
    Wat hij hier allemaal voor de oudere en eenzame mensen doet.
    Gewoon top

  2. Groot Respect voor deze Professionele Topmuzikant, die in deze moeilijke tijd, ook voor hem zelf, toch aan de kwetsbare medemens denkt en met zijn muziek een zonnetje binnenbrengt bij velen die anders maar eenzaam in hun kamer zitten.
    Dit tekent de ware mens in deze Topper!!
    Gert bedankt ‼️‼️‼️

Reacties zijn gesloten.