Brinkpraat April 2020

Deze april-2020 editie is bijzonder omdat het een weergave is van wat er allemaal gebeurt onder invloed van de Corona crisis. Het is een beetje een troostkrant geworden.

Ook voor de mei-krant houden we ons aanbevolen voor verhalen uit de wijk. Er komt veel noaberschap los en daar willen we graag verslag van doen. De aanlever-deadline voor de mei-kranten hebben we een week opgeschoven naar woensdag 13 mei (als de basisscholen net weer open zijn) en die krant komt uit op donderdag 28 mei.

Wanneer u informatie, opmerkingen, kopij of ideeën heeft die volgens u in de krant horen, we zien het graag tegemoet op: info@bbproductions.nl <mailto:info@bbproductions.nl> en/of contact@brinkpraat.nl <mailto:contact@brinkpraat.nl>

Wij wensen u veel sterkte in deze zware tijden.

Lees de krant online