Cadeautje voor huizenbezitters

Cadeautje voor huizenbezitters in Enschede Weet jij hoeveel energie je verbruikt op een dag? Het gaat een stuk harder met het gas- en stroomverbruik als iedereen thuis is, zoals vanwege de Corona maatregelen. En dat ga je ook merken in je portemonnee. Zoals altijd is de eerste stap naar de oplossing voor een probleem: inzicht krijgen.

Alifa gaat woningeigenaren in Enschede hier bij helpen. Zij stellen maar liefst 1000 meters van Huisbaasje een jaar lang gratis beschikbaar. Met Huisbaasje kun je op elk moment zien hoeveel energie je gebruikt. Op deze manier weet je beter waar jouw geld naar toe gaat en dus ook hoe je daar op kunt besparen!

Het plaatsen van Huisbaasje kun je helemaal zelf en kost maar een paar minuten. Daarna kun je jouw energieverbruik direct anoniem vergelijken met dat van andere huishoudens in Enschede. Bovendien krijg je op basis van jouw persoonlijk situatie handige tips om nog meer energie (en dus geld) te besparen. Je mag dit slimme apparaatje een jaar lang gebruiken om jouw energieverbruik tot in de puntjes te verbeteren.

Wil jij ook Huisbaasje proberen? Neem dan contact op met Django Leutscher via d.leutscher@alifa.nl of 053 – 480 1200.