Humanitas Twente Gezinsondersteuning

Ik ben Coördinator Gezinsondersteuning bij Humanitas en wij zijn in Enschede hard op zoek naar vrijwilligers.

Gezinsondersteuning koppelt vrijwilligers (in ons geval vaak moeders) aan gezinnen in Enschede die lichte opvoedondersteuning nodig hebben (hun netwerk vergroten, aandacht verdelen tussen de kinderen, sociale activiteiten ondernemen, etc). Graag zou in de wijkkrant aandacht vragen voor Gezinsondersteuning van Humanitas om te vragen of er mensen zijn die ervaring hebben met opvoeden en vrijwilliger willen worden. We zien dat in deze tijd er veel ondersteuning gevraagd wordt en willen graag inspelen op die behoefte, ook omdat de zomervakantie voor de deur staat en er toch best gezinnen zijn die daar erg tegenop zien na afgelopen periode.

Met vriendelijke groet,

Marijn Bengevoord

Coördinator Humanitas Twente Gezinsondersteuning
(Home-Start, Wel Thuis en Mammacafé)

*T*: 074-2437733/ 06-35112926
*E*: m.bengevoord@humanitas.nl
*W*: www.humanitas.nl/twente
Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag