SUTU ( VOETBALMUUR) GEPLAATST BIJ DE MAGNEET

Nadat rondom de Magneet een buitentuin en o.a. prachtige speeltoestellen en voetbalkooi zijn geplaatst is nu de Sutu geplaatst. Het is een samenspel voor kinderen, tieners en volwassenen en je kunt spelen tegen anderen. Je moet wel zelf een bal meenemen. Met deze voetbalmuur is het gehele buitengebeuren van de Magneet opgeleverd met dank door de bijdragen van de provincie, gemeente en wijkbudgetten.

Hier de uitleg van de fabrikant

 

De voetbalmuur Yalp Sutu bevat 16 lichtgevende vlakken die meten als ze met een bal geraakt worden. Ook bevat de voetbalmuur een snelheidsradar die de kracht van een schot meet. Met één druk op de knop kan gekozen worden voor verschillende spellen, die uitdagend blijven door levelopbouw en een sterk competitie-element. Via de 3G-verbinding worden doorlopend nieuwe spellen op de voetbalmuur geüpload die het product vernieuwend houden.

De Yalp Sutu voetbalmuur was twee seizoenen
iedere zaterdagavond te zien in Fox Sports de Eretribune (YOUTUBE).