Bent u ook toe aan een nieuwe uitdaging?

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging, heeft u nog nooit krijt of verf in uw handen gehad, of wilt u altijd al dat kinderportretje tekenen?

De vakantie loopt ten einde, zo ook voor onze schildersclub.

De eerste week van September beginnen we weer met onze lessen. Wij, 25 enthousiaste leden, verdeeld over 2 groepen, huren het speeltuingebouw ‘t Polböske op de maandag- en dinsdagochtend van 09.00 uur tot 11.30 uur. Voor de vakantie zijn er door ziekte en verhuizingen enkele plekken vrij gekomen op de maandagochtend, wees er dus snel bij.

Wij schilderen, zo wel vrij werk als gezamenlijke thema’s, met alle denkbare materialen en in verschillende stijlen. Dit alles in een gezellige spontane sfeer en onder deskundige begeleiding.

Ons clubje is zeer laagdrempelig, iedereen is welkom of u nu beginner bent of gevorderd. Eventueel kunt u beginnen met de startcursus ‘van potlood naar penseel’. Na deze cursus kunt u zelf met elk materiaal zelfstandig aan de slag.

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging, heeft u nog nooit krijt of verf in uw handen gehad, of wilt u altijd al dat kinderportretje tekenen? Kom dan geheel vrijblijvend langs en maak kennis met onze leden met inachtneming van de coronamaatregelen.

Voor vragen kunt u mailen naar: scpassepartout@gmail.com