Campagne ‘Dementievriendelijke oversteek Broekheurnering’ ANWB

Veilig oversteken voor ouderen, kinderen en andere wijkbewoners op de Broekheurne-Ring is al jaren een uitdrukkelijke wens van buurt De Posten.

Het project ‘Dementievriendelijke oversteek’ komt via het ANWB Fonds in aanmerking voor een financiële bijdrage, maar daarvoor hebben we jouw stem nodig! Ga naar anwb.nl/stem en selecteer ‘Dementievriendelijke oversteek’ in Enschede! In de video  laten we zien hoe de oversteek dementievriendelijk én veilig wordt gemaakt. Stemmen kan tot 24 november.

Als je vragen hebt, laat het dan weten!

Groet,
Rob Stegehuis

Met vriendelijke groet,

onze buurt De Posten

info@onzebuurtdeposten.nl

www.onzebuurtdeposten.nl

Een gedachte over “Campagne ‘Dementievriendelijke oversteek Broekheurnering’ ANWB

  1. Een mooi maar zeker noodzakelijke verbetering van deze oversteek. Helaas heeft iemand het al met de dood moeten bekopen. Bijna dagelijks zie ik het bijna mis gaan wanneer automobilisten en of fietsers de weg opdraaien in combinatie met voetgangers die rechtdoor willen oversteken. Voor veel mensen zijn de verkeersregels op dit specifieke punt onduidelijk. Dit is geen verbeterpunt maar pure noodzaak voor de veiligheid van de bewoners van Enschede Zuid.

Reacties zijn gesloten.