Mini Escape Room

Kraak de code en help Sportaal de gymzalen te openen! Als alle kinderen straks weer mogen gymmen in de gymzalen, moeten ze wel open zijn! We hebben dan ook de hulp nodig van zoveel mogelijk kinderen want de deuren van de gymzalen zitten op slot en wij hebben geen sleutel van dit slot! Gelukkig kwam Sjors Sportief er op tijd achter en weet hij hoe de kinderen kunnen helpen met de code kraken!

Sjors Sportief is de sportieve deel van Sjors Sportief & Creatief, het sport- en cultuurkennismakingsproject voor alle kinderen van de basisschool. Hij was begonnen met zijn rondje langs de gymzalen om te kijken of alles nog aanwezig was in de zaal zodat alle kinderen straks wel goed kunnen gymmen en bewegen. Maar de eerste gymzaal zat op slot en ook de tweede sportzaal!

Vraag je vader/moeder of oppas even om je te helpen met het voorbereiden van deze Mini Escape Room. Zij kunnen alle informatie vinden op www.sportaal.nl/escaperoom. Je speelt de Escape Room thuis en je kunt hem alleen spelen. Maar je mag natuurlijk ook samen spelen, zorg dan dat je twee kamers hebt waar je het spel kunt spelen. Tijdens het spelen van de Escape Room oefen je meteen met rekenen, lezen, schrijven en bewegen!

Je kunt de Mini Escape Room spelen tot en met 19 februari.