Nog meer graffiti

Wij, de wijkraad, zijn in 2020 begonnen met het opfleuren van de wijk de Wesselerbrink. Rondom de magneet is het fleurig geworden door middel van de graffiti. Ook bij het winkelcentrum is de elektrakast een opvallende kast geworden.

Er kwamen veel leuke reacties.

Veel mensen hebben gereageerd en wij zijn we begonnen om in de wijk de elektra kasten en prullenbakken in kaart te brengen. De bewoners die gereageerd hebben krijgen binnenkort in hun brink op een kast of prullenbank een kunstwerk.

De kunstenaars gaan ongeveer 120 objecten beschilderen. Er zijn verschillende kunstenaars actief.

 

 

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Nog meer graffiti

  1. Vind het geweldig dat er Dat er wat kleur is op wesselebrink
    Weet nog wel een plek waar wij wat kleur kunnen gebruiken
    Ootmarsembrink staan 3 buizen die ook wel wat kleur kunnen gebruiken.

Reacties zijn gesloten.