BLOEMBOLLENPAKKETTEN GROENE LOPER

Wil jij tijdens Burendag samen met je buren de straat vergroenen? Kom dan donderdag 24 juni van 17.00 tot 20.00 uur naar Beien in Enschede-Noord. Buren, buurttuinen, verzorgingstehuizen en andere maatschappelijke initiatieven kunnen met ondersteuning van Groene Loper Enschede € 350 aanvragen bij het Oranjefonds.

Deze financiën kun je inzetten om tijdens Burendag zaterdag 25 september de omgeving te vergroenen. Denk hierbij aan boomspiegels, geveltuinen, bankjes, een buurttuin, insectenhotel of fruitbomen. Geïnteresseerden kunnen een afspraak maken om tussen 17.00 en 20.00 uur corona-proof binnen te lopen bij Stichting Beien. Het kernteam Groene Loper helpt je bij het invullen van de benodigde formulieren en heeft een aantrekkelijke aanbieding voor de aanschaf van een biologisch bloembollenpakket. Vanwege corona vragen we je om je van tevoren aan te melden. Zo kunnen we een tijdstip met je afspreken en zorgen we er voor dat we niet met teveel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn. Het aanmeldformulier staat op www.groeneloperenschede.nl. Hier vind je ook meer informatie, de voorwaarden en de coronamaatregelen die wij nemen.

Bloembollen

Bloembollen zijn goed voor bijen, vlinders en andere insecten en geven de straat in het vroege voorjaar meteen wat fleur. Wil jouw bureninitiatief biologische bloembollen? Groene Loper Enschede heeft een aantrekkelijke aanbieding geregeld: een uitgebreid biologisch bloembollenpakket met 900 bloembollen voor 140 euro (de winkelwaarde is ruim 400 euro). Er is ook de mogelijkheid om een pakket van 740, 440 of 225 bloembollen te bestellen. Je kunt er voor kiezen deze bloembollen onderdeel te laten zijn van je aanvraag. In de bijlage staat een document met een overzicht van de bloembollen.

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [2.29 MB]