ronde tafelconferentie

Ronde tafelgesprekken: Ouderenbeleid in Enschede Volgend jaar wordt er een nieuwe gemeenteraad gekozen. Die gaat het gemeentelijk beleid voor de komende jaren opstellen. Vervolgens komt er dan een nieuw college van burgemeester en wethouders. Nu is het moment om het gemeentelijk beleid te veranderen en ervoor te zorgen dat de belangen van senioren serieus aan bod gaan komen in de Enschedese politiek.

Hoe kunt  u als senior mee praten?

 

Het Seniorenplatform Enschede organiseert in september twee ronde tafel  bijeenkomsten  waarin u kunt aangeven wat u als senior belangrijk vindt voor in onze stad. Uw inbreng sturen wij naar alle  politieke partijen, zodat deze onderwerpen opgenomen kunnen worden in hun verkiezingsprogramma’s.

 

De eerste ronde tafelbijeenkomst vindt plaats in stadsdeel Noord bij wijkaccommodatie Prismare  op  woensdag 22 september van 14.00 -16.00 uur.

De tweede  bijeenkomst vindt plaats in stadsdeel Zuid bij restaurant Le Pompidou op dinsdag

28 september van 14.00 -16.00 uur.

 

Grijp uw kans om mee te praten en kom naar 1 van deze bijeenkomsten. Het is wel nodig om u aan te melden via info@seniorenplatformenschede.nl voor 15 september 2021 (bij uitzondering per telefoon 053 4764515). Graag even aangeven bij welke bijeenkomst u aanwezig wilt zijn.

 

Informatie: www.seniorenplatformenschede.nl tel. 053 4764515