Kunstkerstboom aanvragen

Elk jaar kunnen bewoners van de Wesselerbrink een gratis kunstkerstboom aanvragen

De wijkbudgettencommissie hanteert wel duidelijke regels waaraan u moet voldoen. De kunstkerstboom moet elk jaar worden opgezet en natuurlijk liefst zo dat meerdere bewoners er ook van kunnen genieten. Door het jaar heen zorgt u dan zelf voor de opslag. Het gezamenlijk opzetten is alvast gezellig in de donkere dagen. U kunt een mailtje sturen aan de wijkraad secretaris@wesselerbrink.com of langskomen op een woensdagochtend op de Magneet. Van 10 tot 12 uur wordt u dan ontvangen door de wijkraad.


Met vriendelijke groet,
Redactie Wesselerbrink
www.wesselerbrink.com

Warning: Undefined variable $string in /customers/b/9/a/wesselerbrink.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/gazette-child/functions.php on line 103