GEZOCHT: GASTVROUW / GASTHEER IN WIJKCENTRUM DE MAGNEET

Vind je het leuk om mensen te ontvangen, van informatie te voorzien, schenk je met liefde een kop koffie of thee en vind je gastvrijheid belangrijk?

DE MAGNEET

Wijkcentrum De Magneet is dé ontmoetingsplek voor inwoners (van jong tot oud) uit stadsdeel Zuid. Er worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals een kinderinstuif, ouderensoos, biljartclubjes, een zangkoor en jazzballet. Ook ontvangen we de wijkwijzer 2 dagdelen per week, houdt de wijkraad houdt er elke woensdagmorgen spreekuur en er vinden overleggen en bijeenkomsten plaats. Daarnaast is het de werkplek van o.a. de politie, het wijkteam, het RIBW en Domijn.

De Magneet heeft een mooie buitenruimte waar, zeker bij mooi weer, volop gebruik van wordt gemaakt. Denk daarbij aan de buitentuin, het basketbalveld, de speeltoestellen, het Smiley en de jeu de boules baan.

UITGEBREIDE FUNCTIEBESCHRIJVING

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die zich graag willen inzetten voor de buurt als gastvrouw of gastheer in wijkcentrum De Magneet. Wij willen iedere bezoeker een warm welkom geven en ons team van gastvrouwen en gastheren speelt daarin een belangrijke rol.

Als gastvrouw of gastheer vind je het leuk om je bezig te houden met:

  • ontvangen van bezoekers met een glimlach
  • serveren van een kop koffie / thee (aan personen of groepen)
  • Het te woord staan van bezoekers, eventueel een kort praatje te maken, en waar nodig doorverwijzen naar de juiste plek of persoon
  • klaarzetten en netjes houden van de ontvangstruimte, de vergaderruimtes en de keuken
  • in- en uitruimen van de vaatwasser

In overleg is er wellicht nog meer mogelijk nu of in de nabije toekomst. Heb je andere talenten of kwaliteiten waarvan je denkt dat die een aanvulling kunnen zijn op ons team, dan komen we ook graag met je in gesprek.

Spreekt dit je aan en ben je:

– minimaal 4 uur per week beschikbaar?

– kun jij redelijk tot goed Nederlands spreken en verstaan?

– ben je sociaal en gastvrij?

Dan bieden wij een leuke werkplek in een sociale omgeving waarbij je mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen (bijvoorbeeld door trainingen en cursussen). Van harte welkom!

Je mag je aanmelding doorgeven aan de wijkraad Wesselerbrink:

secretaris@wesselerbrink.com of kom op de woensdagmorgen langs bij De Magneet op het spreekuur van de wijkraad tussen 10.00 – 12.00 uur, Hertmebrink 1 te Enschede.

In november 2022 gaan we graag in gesprek om nader kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.