Kom op donderdag 15 september om 13:00 naar de opening van de QR-FIT beweegroute in Enschede Zuid!

Het is zover: de QR-FIT beweegroute is gerealiseerd in het Wesselerbinkpark (powered bij het Sport- Beweeg- en Leefstijl Akkoord). Op donderdag 15 september organiseren wij samen met QR-FIT de grote opening. We verzamelen om 13:00 bij de stadsboerderij in het Wesselerbrinkpark.

Op het event gaan we samen met een QR-FIT coach de route lopen. Het is geheel gratis om aan deze route (en ook aan het event) deel te nemen. De beweegroute maakt het mogelijk om op een moment dat het jou uitkomt in de buitenlucht te bewegen. Na het scannen zie je elke dag nieuwe oefeningen, dus elke dag is een unieke work out. Kom naar het event en ervaar het zelf! Download vooraf de QR-FIT app om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. De routes zijn ook zonder app te gebruiken en alle oefeningen zijn op 3 fitheidsniveaus uit te voeren en dus voor alle leeftijden geschikt. Neem ook vooral je collega’s, vrienden en familie mee!

 

Wil je meer weten over de QR-FIT beweegroute? Kijk dan de hele video op:https://www.youtube.com/watch?v=DYxulGH1dA0.

Opgeven voor het event kan door een mailtje te sturen naar beweegmakelaar@sportaal.nl. Stuur deze uitnodiging ook gerust door. De app kun je vooraf downloaden: https://qr-fit.nl/download-de-app

 

We zien je graag de 15e in het Wesselerbrinkpark!

 

Met vriendelijke groet,


Maaike van Dartel

Coördinator Gezonde Leefstijl en Bewegen