Financiele markt

De Financieel Fit Markt wordt georganiseerd door wijkcentrum De Magneet, SVEN, Power Zuid en Alifa. “Energie is duurder, boodschappen worden duurder en ga zo maar door. Dat merken we allemaal. En niemand vindt het leuk. We merken dat veel mensen vragen hebben of niet weten waar ze hulp kunnen krijgen. Dus organiseren we een informatiemarkt om mensen informatie en tips te geven.” vertelt Jeanet Buikema, Netwerkcoach bij SVEN.

De Financieel Fit Markt voor tips en vragen!

Op woensdag 25 januari 2023 is iedereen van 14.00-17.00 uur welkom bij De Magneet. Daar zullen tafels zijn van o.a. Alifa, Power, SVEN, de Wijkwijzer en het Energieloket. Energiecoaches van het Energieloket kunnen bijvoorbeeld helpen met tips om energie te besparen. Ook Sportaal is aanwezig. Jeanet: “Dat klinkt misschien vreemd. Maar als je geldzorgen hebt, heb je vaak geen zin meer om te bewegen of om gezond te eten. Daar kan Sportaal bij helpen.”

De Financieel Fit Markt is voor iedereen uit de wijk!

Jeanet: “Dus ook voor ouders met kinderen of voor mensen die nog niet zo goed Nederlands kunnen spreken of verstaan. Power Zuid is er namelijk ook en zij zorgen voor tolken.”

De Financieel Fit Markt kan je helpen!

“Zeker!” benadrukt Jeanet. “Het zijn moeilijke onderwerpen, maar we kunnen elkaar helpen. En dat doen we tijdens de markt. Gewoon een soort inloopmiddag. Iedereen is welkom! De koffie staat klaar. Dus heb je een vraag? Wij horen het graag. Heb je een idee voor de wijk of voor een activiteit? Ook dat horen we graag. En als je gewoon alleen even een kopje koffie wil komen drinken, ben je ook van harte welkom!”

Finansal sağlık Pazarı

Bu pazarı Wijkcentrum De Magneet, SVEN, Power Zuid ve Alifa düzenliyor.

Her șey șu an git gide ne yazık ki dahada pahalanıyor. Alıșverișlerimizde ve enerjinin fiyatlarının yükselmesinden vesayre her șeyden fark ediyoruz. Tabiki hiç kimse bundan memnun değil. Birçok kişinin soruları olduğunu veya nereden yardım alacağını bilmediğini fark ettik. Bu yüzden insanlara bilgi ve tavsiyeler vermek için bu bilgi pazarı düzenleniyor. Bu pazarda Alifa, Power, SVEN, Wijkwijzer, Sportaal ve Energieloket’tin tezgahları olacak. Örneğin, Energieloket’teki enerji koçları, enerji tasarrufu için tavsiyeler vererek yardımcı olacak. Parayla ilgili endişeleriniz varsa, genellikle canınız egzersiz/spor yapmak veya sağlıklı beslenmek istemez. Sportaal bu konuda size bilgiler verebilir. Bu bilgilendirme günü herkes içindir! Hollandaca çok iyi konușamıyanlar için, tercümanımız var. Bir sorunuz varmı ? Veya mahalle aktivite için bir fikriniz var sa, bunları bilmek isteriz. Yalniz kahve içmek isteryorsanız o zaman da sizi bekleriz. Kahvemiz hazır.

De Financieel Fit Markt:

25-01-2023 Çarşamba, 14:00-17:00 arası Adres: wijkcentrum De Magneet, Hertmebrink 1, 7544 DC Enschede.

Financieel Fit Markt: woensdag 25-01-2023 van 14.00-17.00 uur. Locatie: Wijkcentrum De Magneet, Hertmebrink 1, 7544 DC Enschede.