Nieuwsbrief wijkkranten Enschede Zuid januari 2023

Beste lezer, Hierbij ontvangt u weer onze maandelijkse nieuwsbrief. Hartelijk dank voor uw betrokkenheid bij of interesse in de wijkkranten Enschede Zuid van januari 2023. De Stroinkslander, Brinkpraat en Om De Hoek Gekeken van deze maand en daarvoor zijn te lezen en te downloaden op onze vernieuwde website www.wijkkranten.nl. Huis-aan-huis verspreiding Vanaf woensdag 18 januari worden de wijkkranten weer huis-aan-huis bezorgd in heel Enschede Zuid, ingevouwen in de Huis-aan-huis Enschede. Ophaalpunten Niet ontvangen? Op een aantal openbare plekken in uw wijk liggen altijd voldoende wijkkranten om gratis mee te pakken, bv in wijkgebouwen en winkelcentra.

Krant niet ontvangen?
Mail naar bezorgers@verspreidingen.nl (mailto:info@wijkkranten.nl) of bel met 0571-274137. Vermeld daarbij altijd uw straat en huisnummer om de juiste bezorgwijk te kunnen vaststellen.

Uw verhaal in de februari-krant?
Iedereen in de drie zuidwijken in Enschede kan zijn of haar verhaal uit de wijk insturen. Tips, opmerkingen, foto’s of ingezonden brieven zijn ook van harte welkom!

Aanleveren kopij
Heb je een redactionele bijdrage voor de wijkkrant? Nieuws of achtergrond? Mail die dan uiterlijk woensdag 1 februari naar . De februari-kranten komen uit op woensdag 15 februari. Nieuw: Wijkkrant de Wester
Vanaf februari gaan we een nieuwe wijkkrant erbij maken: de Wester. In Enschede-west zullen we na een jaar afwezigheid met een nieuwe redactie de wijkkrant terug laten komen.

De allereerste editie van de Wester komt tegelijk uit met de zuidkranten, op woensdag 15 februari.

We zoeken nog steeds schrijvers, redactieleden en adverteerders voor die 12.000 maandelijkse kranten in Boswinkel, Stadsveld, Pathmos & Ruwenbos. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar redactie@wijkkrantdewester.nl

De Wester is vanaf 9 februari online te lezen op de vernieuwde website www.wijkkranten.nl. En deze eerste keer? Die komt nooit weer! Bereik uw doelgroep met een advertentie in de wijkkrant
Wilt u effectief uw aanbod bekendmaken met heel Enschede Zuid & West, of misschien juist alleen in uw eigen wijk de lezers bereiken via hun eigen, vertrouwde wijkkrant Om De Hoek Gekeken, Brinkpraat, Stroinkslander of de Wester? We bieden een bereik van 5.000 tot 29.500 wijkkranten, en adverteren in wijkkranten = warme acquisitie!

Nieuws op buurtniveau, maatwerk met groot bereik!

Met vriendelijke groet,

Bert Bennink
hoofdredacteur Enschede Zuid kranten & de Wester
06 – 26 90 05 87