groeneloperenschede3b

De Groene Loper steunt onze groene initiatieven

Ben je al bezig met groen, of heb je een goed idee om jouw buurt te vergroenen? De Groene Loper Enschede wil dat ondersteunen.  Kom dan naar de startbijeenkomst van de Enschedese Groene Loper op woensdagavond 10 februari.

De Groene Loper wil meer mensen betrekken bij hun eigen natuurlijke leefomgeving. Dit is erg belangrijk en daarom willen we iedereen die bezig is met groen in Enschede van harte uitnodigen. Door elkaar te ontmoeten, te inspireren en waar mogelijk samen te werken versterken we elkaar, realiseren we meer groen en bereiken we meer mensen in Enschede. De Groene Loper wordt gesteund door Provincie Overijssel.

Wat kan de Groene Loper betekenen? Denk aan het organiseren van workshops over een gewenst onderwerp, een groen evenement in de stad vieren, het benaderen van nieuwe doelgroepen en het zoeken naar financiering. Maar wat er nodig is, dat bepalen we graag samen met jou en de andere initiatieven in Enschede.

Wij hopen je woensdagavond 10 februari om 19.30 bij Beien Noord (Meeuwenstraat 160) te verwelkomen! De deur is vanaf 19.00 open voor inloop, vragen vooraf en een kopje koffie. In verband met de voorbereiding graag voor 8 februari aanmelden via deze link.

Hartelijke groet,
Marianne Schouten (Een Goede Zaak, Local Sunday Market)
Loet van der Heijden (Natuur en Milieu Overijssel)
Tim Hirschler (Onderzoek & Advies)

Web: www.facebook.com/groeneloperensched
Mail: info@groeneloperenschede.nl

{mosmap address=’Meeuwenstraat 160, Enschede’}