De Wijkwijzer

Heb je een vraag of zoek je een activiteit of ondersteuning in de wijk? Bijvoorbeeld omdat je graag andere mensen wilt ontmoeten? Omdat je hulp nodig hebt bij het boodschappen doen of het bijhouden van je administratie? Of heb je een idee voor je wijk of over hoe je zelf een steentje kunt bijdragen? In Enschede zijn veel activiteiten en voorzieningen die je daarbij kunnen helpen.

In wijkcentrum De Magneet staan enthousiaste vrijwilligers voor je klaar om je te helpen met vragen of problemen waar je niet uitkomt. Het wijkteam maakt ook onderdeel uit van de Wijkwijzer. De Wijkcoach en de WMO consulente zijn er van 9.00 tot 10.00 uur. Voor vragen over onder andere thuiszorg is de wijkverpleegkundige iedere woensdagochtend aanwezig van 10.00 tot 11.00 uur. Het budget-adviesteam is van 10.30 tot 12.00 uur aanwezig om je te helpen met vragen op financieel gebied.

Je kunt Wijkwijzer ook digitaal vinden via www.wijkteamenschede.nl/wijkwijzer. Telefonisch zijn de Wijkwijzer en Wijkteams Enschede te bereiken onder nummer 053-481 7900.