Disclaimer

Copyright

Deel onze artikelen gerust. Wil je het plaatsen in een krant of op een website, dan vinden we het prettig dat je het ons even laat weten via redactie@wesselerbrink.com.

Juistheid van informatie

Aan de informatie in de wijkkrant en in onze digitale media (deze website, facebook-pagina, info-schermen op Winkelcentrum Zuid, en nieuwsbrief) kan geen recht ontleend worden.

Kopij, ingestuurde berichten

Het is aan de redactie om te beoordelen of een bijdrage geschikt is voor publicatie in wijkkrant en/of in digitale media. De redactie behoudt zich het recht voor bijdragen te weigeren (bijvoorbeeld wanneer het niet past binnen de doelstelling) of te redigeren. Bij ingrijpende wijzigingen stemmen wij uiteraard af met de inzender. Toezending van kopij betekent instemming met publicatie in wijkkrant en/of digitale media. De inzender kan aangeven of hij/zij onder een fictieve naam genoemd wil worden, te plaatsen bij de kopij.

Privacy

Ieder die meent dat de krant of digitale media een onrechtmatige inbreuk plegen op haar of zijn privacy wordt verzocht de redactie daarvan op de hoogte te stellen, bijvoorbeeld te bellen of mailen naar de redactie. De redactie zal alle mogelijkheden aanwenden om het probleem op te sporen en maatregelen te treffen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.