AlifaInWesselerbrink

Meedoen in de buurt – 24 november

Beste bewonersgroep/commissie, zo begint de brief die alle 30 bewonersgroepen in Wesselerbrink hebben ontvangen. Alifa nodigt hen uit om te kijken hoe we beter samen kunnen werken in de wijk, en hoe we nog meer mensen mee kunnen laten doen.

Door Bertus Siemerink,
Opbouwwerker Alifa

Meedoen! Dat willen we toch allemaal?! Ieder op z’n eigen manier en naar eigen mogelijkheden. U bent als actieve bewoner een voorbeeld van ‘meedoen in de buurt’ of misschien nog wel breder: meedoen in de Wesselerbrink.

Wij zijn nieuwsgierig naar wat u doet/organiseert voor uw eigen straat, buurt of wijk. Deze ervaringen willen we graag delen met u.  We hebben zo’n 30 bewonersgroepen in beeld die samen met u worden uitgenodigd om antwoord te krijgen op de vraag hoe we beter samen kunnen werken in de Wesselerbrink en nog meer mensen kunnen laten mee doen.

Ik nodig jullie van harte uit op donderdag 24 november om 19.30u in De Magneet.

Programma

Welkom door opbouwwerker Bertus Siemerink

  • Nadere kennismaking met elkaar (zogenaamde ‘Meet&Greet’) 
  • Wat willen we? Wat kunnen we? Wat hebben we nodig?
  • Afsluiting met een drankje en hapje

Aanmelding

Ik vraag u om zich actief aan te melden en aan te geven met hoeveel personen u aanwezig kunt zijn. Graag naam van de groep en van de personen die komen. Aanmelden bij b.siemerink@alifa.nl uiterlijk 27 oktober 2016. Mag ook in envelop aan: Alifa t.a.v. B.Siemerink, Hertmebrink 1 of per telefoon.

Tot ziens op donderdag 24 november om 19.30u in De Magneet.

Vriendelijke groet,
mede namens mijn collega’s  Sherin Nordkamp en Gert-Jan Tuller,

Bertus Siemerink, opbouwwerker Alifa
Tel. 06-13578258