Inloopavonden bij vernieuwde padelbanen van tennisvereniging

Bij de padelbanen aan de Geessinkweg worden de kunststof wanden vervangen door glas waardoor ballen beter stuiteren. Binnenkort zijn er inloopavonden waarop je gratis kennis kunt maken met deze sport.

Padel (met klemtoon op de e) is een mix van tennis en squash. In 2010 zijn twee padelbanen aan de Geessinkweg geopend bij Tennisvereniging Enschede Zuid (TEZ). Na 7 jaren worden de kunststof wanden vervangen. Dat komt het stuitgedrag van de bal en ook het spel in zijn geheel ten goede. Na deze aanpassing voldoen de banen aan de eisen van de internationale padelbond.

TEZ geeft aan de ingebruikname van de aangepaste banen een feestelijk tintje door iedereen een kijkje te laten nemen op vrijdag 19 mei vanaf 17.00 uur. Tot 19.30 uur kan iedereen kennis maken met deze racketsport. Rackets en ballen zijn beschikbaar. Rond 19.30 uur worden de banen officieel in gebruik genomen, en vanaf 20.00 uur worden er wedstrijden gespeeld. Ook maakt u op deze avond kans een padelracket te winnen.

In het weekend van 20 en 21 mei wordt er een “NPB Padel Toernooi” gespeeld. Dit toernooi valt onder de verantwoordelijkheid van de Nederlandse PadelBond.

Inloopavonden

Vanaf vrijdag 26 mei a.s. worden er inloopavonden georganiseerd waarbij iedereen “gratis” kennis kan maken met deze snelst groeiende racketsport in Nederland. We starten om 19.00 uur en ook dan worden rackets en ballen kosteloos beschikbaar gesteld. TEZ nodigt een ieder uit om te komen kijken op de vernieuwde padelbanen!

Meer informatie: www.tezenschede.nl.