burenhulpdienst2b

Burenhulpdienst zoekt dringend vrijwilligers in Zuid

In Enschede Zuid wordt steeds meer een beroep gedaan op de Burenhulpdienst, die alleen kan bestaan als er voldoende vrijwilligers zijn. Heb je elke week een paar uur over, dan kunnen zij je zeer goed gebruiken.

De burenhulpdienst is een onderdeel van Alifa Welzijn Ouderen. Er zijn vrijwilligers actief om ouderen en mensen met een beperking een helpende hand te bieden met het halen van boodschappen, begeleiding, kleine klusjes in huis of een tuintje wat bijgehouden moet worden. Deze dienst richt zich voornamelijk op mensen met een smalle beurs die weinig of onvoldoende hulp kunnen krijgen van kinderen of andere mensen om hen heen. 

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van de Burenhulpdienst. Vandaar dat zij op zoek zijn naar personen die hen kunnen helpen. 

Wil je meer weten over deze dienst, neem dan contact op met Alifa Welzijn Ouderen, of check de website. Telefonisch zijn zij bereikbaar op telefoonnummer 053 4778865 (Theo Jongman) of 06 53205268 (Louise Vrielink, coördinator Zuid). Mailen kan ook: t.jongman@alifa.nl