dreamteam

Redactieleden gezocht

Wij, de redactie van toonaangevende website www.wesselerbrink.com zijn op zoek naar wijkbewoners die ons dream team versterken. Wil je graag continu meedraaien in onze redactie, of alleen af en toe een stukje schrijven? Of je bezig houden met de techniek achter de schermen? Laat van je horen!

De website die op je scherm staat is in maart on-line gegaan met een klein team van 4 man: 2 redacteurs, 1 fotograaf, en 1 technicus. Wij hebben in korte tijd veel opgezet. Maar wij merken dat het veel tijd kost om persberichten en andere mailtjes uit de wijk te verwerken. Daarnaast breiden we de website continu uit met nieuwe mogelijkheden – gebaseerd op Joomla, de meest gebruikte software voor websites.

brinkpraatDe redactie van de website gaat binnenkort samenwerken met de redactie van Brinkpraat. Wijkkrant Brinkpraat bereikt de brievenbussen van alle wijkbewoners met een oplage van 8000 exemplaren.

 Ben jij een wijkbewoner die regelmatig artikelen wil schrijven of aanpassen en plaatsen, of af en toe eens een leuk artikeltje of column wil schrijven?Dan willen we graag kennis met ja maken! Meld je meteen aan met een kort mailtje naar mail2 redactie@wesselerbrink.com, en vermeld daarin je telefoonnummer. Dan nemen we z.s.m. contact met je op. Tot gauw!

schrijferingras