rommelmarkt1

10e Multicultureel Festival

Op 15 september organiseert Bijvank Noord voor de 10e keer het Multicultureel Festival. Op de Brede School is iedereen welkom op de rommelmarkt/braderie, een eetcafé, en de dansavond. Reserveer nu een kraam!

Beste buurtbewoners,

Op zaterdag 15 september 2012 organiseren wij weer het Multicultureel Festival. Dit jaar gehouden bij de Brede school aan het Bijvank.

Er wordt weer een rommelmarkt / braderie georganiseerd. Op het plein bij de Brede school komt een eetcafé. ‘s Avonds wordt tot slot een dansavond georganiseerd.

Reserveer NU uw kraam want OP = OP. Voor reserveringen kunt u contact opnemen met Marco den Dolder, Tel: 06 4500 2144. ledere maandag ochtend van 10.30 tot 12.00 is er spreekuur bij onze locatie aan de Zunabrink, dan kunt u tevens uw reserveringen bij Marco den Dolder regelen en kan hij evt. vragen beantwoorden. De kraam kost € 8,- en € 5,- borg (de borg kan alleen op 15 september verzilverd worden). Inschrijfformulier is op aanvraag verkrijgbaar. Let op, de inschrijvingen kunnen alleen persoonlijk en á contant bij hem gedaan worden.

We kunnen ook nog handen gebruiken (vrijwilligers) om er weer een succes van te maken. Meld je aan!

Groetjes,
Werkgroep Activiteiten Bijvank Noord