breakdance

Breakdance-les!

Houd jij van dansen? Ben jij tussen de 8 en 17 jaar? Volg dan Breakdance-les bij GIGI's met docent Lu-Chi'sz die ervaring heeft met internationale battles!

GIGI ‘S Crew Dance Group bestaat al ruim 20 jaar onder leiding van Gea van der Sleen. We hebben een docent gevonden die is afgestudeerd in Arnhem MBO Dance niveau 4. Zijn naam is Lucas Benjamin Tijhof, ook wel Lu-Chi’sz genoemd. Hij danst al jaren met zijn crew EXG (Extraordinary Gentlemen) en heeft daarmee over de hele wereld battles gedaan. Die crew is ondertussen een gevestigde naam in de B-Boy scene, en is daarmee één van de weinige Nederlandse groepen die internationaal mee kan draaien.

Naast dansen is Lucas ook al jaren actief als DJ en vliegt daarvoor ook de wereld over. Hij heeft gedanst en/of gedraaid op plekken als: Hawaii, New York, Sao Paulo, Sydney, Los Angeles, Londen, Oslo, Berlijn, etc. Hij is ook bekend van de Kentucky Fried Chicken commercial waar hij in speelde in 2006, “Zo, die is goed op één arm, maar wij zijn goed met kip!”.

De lessen vinden plaats op woensdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur. Voor slechts € 10.00 per maand, te voldoen per 3 maanden. Doe mee aan een gratis proefles!

Lesadres: Vlierstraat 65, 7544 GG Enschede.

Informatie: gigiscrewiancegroup@home.nl of 053-4762929.