euro

Openbare vergadering ‘Wijkbudget’

Op donderdag 14 november houdt Wijkraad Wesselerbrink een openbare bijeenkomst. Leden van de nieuw geformeerde "werkgroepen wijkbudget" stellen zich dan voor. Tevens vragen we je als bewoner mee te denken over de speerpunten voor 2014.

Daarnaast is er een presentatie over de aanvraag “Inkr8”. Inkr8 is een werkwijze waarbij volwassenen en (jonge) sleutelfiguren (buurtkrachten) opgeleid worden om zich conflicthanteringvaardigheden eigen te maken en deze vervolgens zelf weer te kunnen verspreiden. Dit bevordert het contact tussen mensen, samenwerking en echte dialoog.

Andere agendapunten vind je in de agenda. De bijeenkomst begint op 19.30u in openbare basisschool (OBS) Het Lang. Zaal open vanaf 19.00u. Graag tot dan!

Agenda

{mosmap address=’het lang 78, enschede’ }