avontura logo

Indoor speelparadijs Avontura

Vanaf 5 oktober is Wesselerbrink een indoorspeelparadijs rijker: Avontura! Met klimtorens, trampolines, snowglyder, raceparcours, en peuterspeelplein.

Bericht van Avontura

Op zondag 5 oktober a.s. opent het indoorspeelparadijs Avontura haar deuren in de Twentehallen te Enschede. Avontura biedt 2500 m² puur speelplezier voor alle kinderen en is de plek om te klimmen, te klauteren, te bouwen, te racen en te springen. Avontura is onderdeel van Optisport, sinds 1 augustus jl. de nieuwe exploitant van de Twentehallen. Voor het realiseren van Avontura is een van de tennishallen omgebouwd tot speelparadijs.

Speelpleinen

De opbouw van de speeltoestellen is momenteel in volle gang. Kinderen kunnen zich straks in grote en kleine avonturen laten meevoeren op vele verschillende speelpleinen: klauteren in de klimtorens, springen op trampolines, glijden van de snowglyder of racen op een motor of trike op het raceparcours. Ook staan er caravans om in te spelen, te tekenen of te knutselen. Voor de allerkleinsten wordt een apart peuterspeelplein gerealiseerd.

Vernieuwde horeca

Ouders en begeleiders kunnen op het centraal gelegen horecaterras van Avontura genieten van goede koffie met wat lekkers en gratis WI-FI. Ook de gerestylede horeca van de Twentehallen biedt hiervoor alle ruimte, inclusief een vernieuwde menukaart. De speel- en horecafaciliteiten maken Avontura tevens tot een geschikte plek om een kinderfeestje te vieren. Deze kunnen al gereserveerd worden via de website.

Openingstijden

Avontura is vanaf 5 oktober open van woensdag t/m zondag en tijdens schoolvakanties op alle dagen. Komende herfstvakantie is er een leuk activiteitenprogramma voor kinderen. Ouders, begeleiders en kinderen tot 1 jaar hebben gratis toegang tot Avontura. Kinderen van 1 t/m 3 jaar betalen € 4,00 en vanaf 4 jaar is de entreeprijs € 7,50. Kijk voor meer informatie op www.avontura.nl/twentehallen of volg Avontura in aanbouw op facebook.