oonkleerbedrijfvanhetjaar

Banketbakkerij Oonk Leerbedrijf van het Jaar 2016

Banketbakkerij Oonk is uitgeroepen tot Leerbedrijf van het Jaar 2016 Bakkerij.

Commissie Leerbedrijf van het Jaar Bakkerij: “We hebben de titel Leerbedrijf van het Jaar 2016 Bakkerij onder meer toegekend omdat Bakkerij Oonk een bedrijf gericht op leren is. Alles in het bedrijf gebeurt vanuit de visie die is vastgelegd. Leerlingen weten hierdoor waar ze aan toe zijn. Dit geeft duidelijkheid, handvatten en rust. Naast het opleiden van leerlingen is men zelf ook constant lerend door deelname aan wedstrijden, workshops en door coaching op leiderschapsvaardigheden. Het bedrijf is een sociaal werkgever waar medewerkers/leerlingen veel vrijheid krijgen, hierbij wordt de ontwikkeling weer gestimuleerd.”

Bij de beoordeling zijn de volgende criteria gehanteerd: betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid van een opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten, vervullen van ambassadeursrol en de opleidingsresultaten.

Oonk:

Wij zijn bijzonder trots op deze prestatie en beoordeling. Het laat zien dat onze praktijkopleiders en stagiaires samen tot fantastische resultaten kunnen komen. Dit gaan we uiteraard samen met u vieren in al onze filialen!

www.oonk.nl