Feestelijke intocht van drijfnatte Sint

Op zondag 26 november kwam de Sint ons bezoeken in Winkelcentrum Zuid. Het was een prachtig feest met wel 40 pieten die allemaal zeer verschillend waren: er was een Bob de Bouwerpiet, een slagerspiet en zeer veel muziekpieten die de stemming er echt in brachten.

Van de wijkraad

Kortom, een vrolijke boel met veel kinderen en hun ouders, ondanks het zeer slechte weer. De Sint had zelfs de route van de feestelijke intocht in moeten korten en toch kwam hij nog kletsnat bij ons aan. We hopen maar dat hij geen verkoudheid opgelopen heeft; hij is tenslotte al op leeftijd.

Op de pieten leek het weer geen invloed te hebben, want ze waren vrolijk en blij, dansten de polonaise en gingen met de kleintjes op de foto. De warme chocolademelk en het lekkers vond dan ook gretig aftrek.

Al met al een zeer geslaagd feest en nu maar weer wachten tot volgend jaar. Wij danken de winkeliers van Winkelcentrum Zuid en de vele anderen voor de goede ontvangst en de gastvrijheid.