Feestelijke heropening speeltuin het Tuindorp

Op zaterdag 21 juli wordt de speeltuin heropend onder het genot van een drankje en een hapje. Alle wijkbewoners zijn van harte uitgenodigd van 12:00 tot 17:00 uur.

De speeltuin is een tijdje dicht geweest. Sinds kort is er een nieuw bestuur en een nieuwe beheerder. Het binnenverblijf is fris geschilderd en de speeltuin is helemaal opgeknapt.

Voor de kinderen worden er op 21 juli diverse activiteiten georganiseerd en is er een springkussen. Deze dag staat in teken van positieve samenwerking met bewoners, partners uit de wijk en de gemeente Enschede. De speeltuin hoopt op je aanwezigheid!

Speeltuin Tuindorp-Wesselerbrink is ook in de avonduren open voor zaalhuur of activiteiten. Voor informatie over de huurprijs kun je elke maandagmorgen langs komen of bellen met de speeltuin en vragen naar mevrouw J. Venturini, tel. 053-476 25 23. Of stuur een mailtje naar zaalverhuurspeeltuintuindorp@gmail.com.