Restaurant van De Posten weekje dicht

Restaurant De Brink van woonzorgcentrum De Posten is van zaterdag 1 tot zaterdag 8 september gesloten wegens een verbouwing.

Van de Posten

De Brink is het bruisend hart van de Posten. Je kunt er terecht voor een kop koffie of een lekkere maaltijd. Het is ook de plek waar je andere mensen kunt ontmoeten tijdens een van de vele activiteiten.

De Brink wordt dus veelvuldig gebruikt, en bestaat net als de Posten zelf al 45 jaar. Daardoor is een aantal zaken inmiddels aan vervanging toe. Daarom wordt de Brink gemoderniseerd. Dit gebeurt in de eerste week van september. Er komt een mooie nieuwe vloer, gordijnen, meubilair en verlichting.

De Brink sluit zaterdag 1 september om 19:00 uur. Zaterdag 8 september vanaf 9:00 uur kun je er weer terecht. De officiƫle opening vindt plaats tijdens de jubileumweek.