Warm buurtfeest Sparrendaal op 26 mei

Sparrendaal vroeg voor het eerst wijkbudget aan voor een buurtfeest. Het werd een mooie dag met lovende reacties.

De buurt Sparrendaal

Na weken voorbereiden en organiseren was het 26 mei eindelijk zo ver: ons buurtfeest van het Sparrendaal. En wat hadden we een geluk met het mooie weer: 28 graden was wel erg warm maar iedereen kreeg verkoeling door genoeg drinken en ijsjes, en natuurlijk kon water op de stormbaan niet achter blijven. Wat hebben de kids zich vermaakt!

Ook kwam er een clown langs die leuke ballonnen maakte. Daarna aten de kinderen lekker popcorn en suikerspin. En alsof dat nog niet genoeg was sloten we het af met een broodje knakworst. Dit ging er natuurlijk wel in na al dat springen, knutselen en spelen. Konden de ouders rustig beginnen aan hun BBQ, onder het genot van een drankje.

Wat was het een geweldige dag en wat hebben we leuke reacties gekregen. Op naar de volgende keer en hopelijk op nog meer aanmeldingen en gezelligheid.